AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden simit almak

Kahve falında ölüden simit almak

Kahve falında ölüden simit almak yeniliğin kendisine iyi geleceğine, yüzüne kan geleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, Allah katında yükseleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden simit almak gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında ölüden simit almak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye simit vermek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok simit almak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında can simidi görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simitçi olmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü simit görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında simit pişirmek kolay kolay pes etmeyeceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simitçi dükkanı görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir