AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sarılmak

Kahve falında ölüye sarılmak

Kahve falında ölüye sarılmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, rakipsiz hale geleceğine, şükrederek yaşayacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, böyle işlere kalkışacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, gergin olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak hakkını alacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birisine sarılmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir