AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedesine sarılmak

Kahve falında ölü dedesine sarılmak

Kahve falında ölü dedesine sarılmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zahmete ve derde düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dedemle sarılmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında dedeye sarılmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş dedeye sarılmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölen dedesine sarılmak işinden çıkarılacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir