AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye sarılıp yatmak

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet eder.

Kahve falında birine sarılıp yatmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle sarılıp yatmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir