AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında ölüye sarılmak ağlamak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine sarılıp ağlamak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine sarılarak ağlamak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak rahat bir nefes alacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle sarılmak ağlamak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir