AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisine sarılmak

Kahve falında ölü birisine sarılmak

Kahve falında ölü birisine sarılmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, şansının açılacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birisine sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ölüyle sarılmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ölü babasına sarılmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişiye sarılmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle sarılmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölüye sarılmak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insana sarılmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir