AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye patates vermek

Kahve falında ölüye patates vermek

Kahve falında ölüye patates vermek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye patates vermek gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında ölüye patates vermek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden patates almak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden patates almak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında patates ve et görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş patates soymak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında patates soğan almak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında fırında patates pişirmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan patates almak ticaret adamı (kadını) olacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir