AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates ve et görmek

Kahve falında patates ve et görmek

Kahve falında patates ve et görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, tartışma yaşayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, işlere nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında patates ve et gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Kahve falında etli patates yemeği görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında etli patates görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli patates yemeği yemek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalettir.

Kahve falında etli patates yemeği pişirmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Kahve falında patates ve et görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etli patates yemek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tavada patates kızartmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası patates yemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir