AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates soğan almak

Kahve falında patates soğan almak

Kahve falında patates soğan almak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında patates soğan almak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında patates soğan görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında soğan ve patates görmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patates soğan almak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işarettir.

Kahve falında patates soğan satmak şeref ve rütbeye, iç açıcı sözlere alamet etmektedir.

Kahve falında soğan patates görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında patates soğan soymak uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates ve soğan görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan patates görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir