AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan patates almak

Kahve falında pazardan patates almak

Kahve falında pazardan patates almak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan patates almak gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında pazardan patates almak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda patates görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pazardan yumurta almak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına inanılır.

Kahve falında pazar gitmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan çilek almak kişinin fakirleşeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret eder.

Kahve falında gece pazara gitmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan kırmızı biber almak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında pazarda yürümek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir