AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden patates almak

Kahve falında ölü birinden patates almak

Kahve falında ölü birinden patates almak yıpranacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden patates almak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Kahve falında ölüden patates almak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden patates almak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye patates vermek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patatesi soymak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında patates haşlaması yemek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates eşmek belli bir kazanç elde edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kavrulmuş patates görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patates görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bereketli işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir