AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş patates soymak

Kahve falında pişmiş patates soymak

Kahve falında pişmiş patates soymak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş patates soymak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında pişmiş patates soymak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patatesi soymak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patates soğan soymak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış patates soymak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının patates soyduğunu görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında patates soyduğunu görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine yorulur.

Kahve falında patates soymak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin patates soyduğunu görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir