AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye mısır vermek

Kahve falında ölüye mısır vermek

Kahve falında ölüye mısır vermek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye mısır vermek gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında ölüye mısır vermek başarı elde edeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüden mısır almak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır başağı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır kızartmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kısmetli bir işe atılmaya işarettir.

Kahve falında mısır fabrikası görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır sıçmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işarettir.

Kahve falında mısır ekmeği görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir