AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır fabrikası görmek

Kahve falında mısır fabrikası görmek

Kahve falında mısır fabrikası görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, refah içinde yaşayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, de elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında mısır fabrikası gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Kahve falında mısır fabrikası görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fabrika sahibi olmak bereketinin artacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay fabrikası görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında fabrika yangın görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, makamından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük fabrika görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında buğday fabrikası görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalışmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işarettir.

Kahve falında eski fabrika görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir