AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekmeği görmek

Kahve falında mısır ekmeği görmek

Kahve falında mısır ekmeği görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Kahve falında mısır ekmeği gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Kahve falında mısır ekmeği almak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mısır tohumu ekmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ekmeği vermek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır ekmeği görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında toprağa mısır ekmek iyi habere, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye mısır ekmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir