Kahve falında ölüden mısır almak

Kahve falında ölüden mısır almak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, büyük bir projeye girileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden mısır almak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında ölüden mısır almak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye mısır vermek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyilik ve güzellik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır satan görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında mısır yiyen birini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında mısır közlemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek şansın ve bahtın da açılacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır ayıklamak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tohumu ekmek her şeyi kuralına göre yapacağına, maddi anlamda rahatlamaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir