AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır sıçmak

Kahve falında mısır sıçmak

Kahve falında mısır sıçmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mısır sıçmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında mısır sıçmak işlerin günden güne kötüleşeceğine, kirli işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa sıçmak yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, kısmetlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kan sıçmak patron koltuğuna yükseleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sıçmak getirisinden daha fazla olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete sıçmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan sıçmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapının önüne sıçmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında eline sıçmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir