AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır kızartmak

Kahve falında mısır kızartmak

Kahve falında mısır kızartmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rızkın genişleyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır kızartmak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında mısır kızartmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kızarmış mısır yemek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış mısır görmek kazanca kavuşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin mısır yediğini görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Kahve falında mısır tarlası görmek kazancın arttırılacağına, yokluk içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynamış mısır yemek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında mısır sıçmak aksiliklerin başgöstereceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır biçmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir