AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynatılmış mısır görmek

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, onları koruyup kollayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında kaynatılmış mısır gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında mısır kaynatmak o masumların bedduasını alacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynatılmış mısır görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, parasını dikkatli harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynamış mısır yemek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında nar kaynatmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında su kaynaması görmek gelirinin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kaynan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynayan et görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir