AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden meyve almak

Kahve falında ölü birinden meyve almak

Kahve falında ölü birinden meyve almak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kalabalık günler geçirileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinden meyve almak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine meyve vermek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden meyve almak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden meyve almak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle meyve yemek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye meyve vermek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve kurusu görmek giderlerin artış göstereceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir