AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye küfür etmek

Kahve falında ölüye küfür etmek

Kahve falında ölüye küfür etmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, dikkat çekeceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye küfür etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölünün küfür ettiğini görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine küfür etmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye küfür etmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında anneye küfür etmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küfür işitmek bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye küfür etmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine küfür etmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine küfür etmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir