AnaSayfa / Genel / Kahve falında küfür işitmek

Kahve falında küfür işitmek

Kahve falında küfür işitmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, rakipsiz hale geleceğine, alkış alacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küfür işitmek gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Kahve falında küfür işitmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında küfürlü sözler işitmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden küfür işitmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına alamet eder.

Kahve falında söz işitmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Kahve falında ezan sesi işitmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden güzel söz işitmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden azar işitmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında amirden azar işitmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir