AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kına vermek

Kahve falında ölüye kına vermek

Kahve falında ölüye kına vermek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye kına vermek gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında ölüden kına almak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında ölüye kına vermek şansının kendinden yana olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden kına almak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine kına yakmak huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kına yakmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kınalık giymek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir