AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden kına almak

Kahve falında ölü birinden kına almak

Kahve falında ölü birinden kına almak olmayacak hayallere kapılacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden kına almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Kahve falında ölüye kına yakmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden kına almak ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye kına vermek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birine kına yakmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde kına görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kına almak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında paket kına görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir