AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınalık giymek

Kahve falında kınalık giymek

Kahve falında kınalık giymek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kınalık giymek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında kırmızı kınalık giymek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kınalık giymek işlerin günden güne kötüleşeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kına elbisesi giymek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kına elbisesi giydiğini görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında kınalık elbise giymek borçlarından kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında kına kıyafeti giymek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir