AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kestane vermek

Kahve falında ölüye kestane vermek

Kahve falında ölüye kestane vermek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, beklediklerini duyacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yapacağı planların altüst olacağına inanılır.

Kahve falında ölüye kestane vermek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüye kestane vermek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüden kestane almak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada kestane pişirmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla kestane görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kestane görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden kestane toplamak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir