AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla kestane görmek

Kahve falında çuvalla kestane görmek

Kahve falında çuvalla kestane görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çabalarının boşa çıkacağına, bunu şeref sayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kestane gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir çuval kestane görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kestane görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kestane görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri kestane görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kestane görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir