AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye gül vermek

Kahve falında ölüye gül vermek

Kahve falında ölüye gül vermek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, fenalıkta bulunmaya, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye gül vermek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Kahve falında ölü birini gülerken görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak nahoş sözler işiteceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden beyaz gül almak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün gülmesi görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü gülerken görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye gül vermek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü güler yüzlü görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden gül almak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir