AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kırmızı gül almak

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında ölüden kırmızı gül almak sıkıntılarını aşacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı gül görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kırmızı gül verdiğini görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı demet gül görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında tomurcuk kırmızı gül görmek başarılar elde edileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde kırmızı gül görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde kırmızı gül görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten kırmızı gül almak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir