AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye giysi vermek

Kahve falında ölüye giysi vermek

Kahve falında ölüye giysi vermek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye giysi vermek gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Kahve falında ölünün giysisini giymek sıkıntıların son bulacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye giysi vermek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün giysilerini görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü giysisi görmek onları okula göndereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüden giysi almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölü giysisi giymek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir