AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden giysi almak

Kahve falında ölüden giysi almak

Kahve falında ölüden giysi almak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, hasret giderileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, yokluk çekmeyeceğine, güzel bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden giysi almak gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Kahve falında ölünün giysisini giymek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye giysi vermek kazancın artmasına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden giysi almak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün giysilerini görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü giysisi giymek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında ölü giysisi görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir