AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü giysisi görmek

Kahve falında ölü giysisi görmek

Kahve falında ölü giysisi görmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kazancının günbegün artacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü giysisi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize bakış açınız bir kez daha değişebilir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek kafasının da rahat edeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden giysi almak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü giysisi giymek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Kahve falında ölü giysisi görmek saygısını toplayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye giysi vermek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında ölünün giysisini giymek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ölünün giysilerini görmek özgüveninin artacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir