AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü giysisi giymek

Kahve falında ölü giysisi giymek

Kahve falında ölü giysisi giymek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü giysisi giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün giysisini giymek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü giysisi giymek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı giysi giymek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak giysi giymek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir