AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elini vermek

Kahve falında ölüye elini vermek

Kahve falında ölüye elini vermek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancının yerine gelmesine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye elini vermek gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Kahve falında ölü eli öpmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline tutmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yakınının elini öpmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanın elini öpmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir