AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında ölünün elinde beyaz kağıt görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde beyaz kağıt görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde beyaz kağıt görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz kağıt görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden beyaz kağıt almak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir