AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek uzun uzun dalıp gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili takı görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında zümrüt yeşili görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zümrüt görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zümrüt yeşili yüzük görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil zümrüt yüzük görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil zümrüt kolye görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir