AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bıçak vermek

Kahve falında ölüye bıçak vermek

Kahve falında ölüye bıçak vermek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüye bıçak vermek gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında ölüden bıçak almak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bıçak almak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye bıçak vermek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine inanılır.

Kahve falında elinde bıçakla koşmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanarak yaralandığını görmek hastalığın biteceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir