AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bıçak almak

Kahve falında ölüden bıçak almak

Kahve falında ölüden bıçak almak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bıçak almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında ölü birinden bıçak almak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında ölüye bıçak vermek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden bıçak almak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak çocuk sahibi olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla saç kesmek güzel bir döneme girileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağından bıçaklandığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir