AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde bıçak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üstünde bıçak görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak yeni bir ilişkiye başlamaya, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bıçak almak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden bıçak almak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ölüye bıçak vermek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün üstünden geçmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir