AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden bıçak almak

Kahve falında ölü birinden bıçak almak

Kahve falında ölü birinden bıçak almak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bıçak almak gördüyseniz:

  • İşinizi, fiziksel durumunuzu veya ticari alışverişlerinizi ilgilendiren konularda alışılmışın dışında yaratıcı fikirler geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölünün üstünde bıçak görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bıçak almak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölüye bıçak vermek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak işinde başarılı olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüden bıçak almak bir sebeple işsiz kalınacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde bıçak görmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bağ bıçağı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla çizmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir