AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi başörtüsü görmek

Kahve falında mavi başörtüsü görmek

Kahve falında mavi başörtüsü görmek psikolojik olarak toparlanacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayırlı günler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında mavi başörtüsü örtmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi başörtüsü görmek hikmet sahibi olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işarettir.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsü vermek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü takamamak iş hayatında kendi işini kuracağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtüsünü birine vermek hak yolunda bir yaşam süreceğine, moralinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında başörtüsüz gezmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir