AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye bal vermek

Kahve falında ölüye bal vermek

Kahve falında ölüye bal vermek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, şeref ve rütbeye, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye bal vermek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ölüye bal vermek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bal istemek bazı radikal kararlar alınacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bal almak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüden bal almak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye bal yedirmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Kahve falında ölüden bal yemek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün bal almak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir