AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bal almak

Kahve falında ölüden bal almak

Kahve falında ölüden bal almak kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden bal almak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında ölüye bal vermek elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden bal yemek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bal almak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün bal almak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Kahve falında ölüden bal istemek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden bal almak beklentilerinin gerçekleşeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir