AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden bal yemek

Kahve falında ölünün elinden bal yemek

Kahve falında ölünün elinden bal yemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek uzun uzun dalıp gideceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinden bal yemek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinin elinden yemek yemek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin elinden birşey yemek rızkının ve kazancının bol olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden yemek yemek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü elinden yemek yemek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün elinden birşey yemek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, deşarj olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir