AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bal yemek

Kahve falında ölüden bal yemek

Kahve falında ölüden bal yemek neşesini ve huzurunu yitireceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölüden bal yemek gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Kahve falında ölüden bal yemek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birinden bal almak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye bal vermek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden bal almak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün bal almak bunun da geleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden bal istemek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye bal yedirmek kasasının ağırlaşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir