AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden bal istemek

Kahve falında ölüden bal istemek

Kahve falında ölüden bal istemek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden bal istemek gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Kahve falında ölüden bal istemek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bal istemek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bal almak istemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye bal vermek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden bal yemek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün bal almak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinden bal almak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sevinçli haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bal almak eşler arasına kara kedi gireceğine, daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir