AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün bal almak

Kahve falında ölünün bal almak

Kahve falında ölünün bal almak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün bal almak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ölü birinden bal almak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden bal istemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye bal yedirmek can sıkıcı haberler almaya, amaçlardan sapmaya alamet eder.

Kahve falında ölüden bal almak sık sık alışverişe gidebileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye bal vermek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden bal yemek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün bal almak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir