AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla armut görmek

Kahve falında çuvalla armut görmek

Kahve falında çuvalla armut görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, donatacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulur.

Kahve falında çuvalla armut gördüyseniz:

  • Geleceğinizi dikkatle ele alarak mevcut ilişkileriniz hakkında kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çuvalla armut görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Kahve falında tabakta armut görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı armut görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Kahve falında dalda armut görmek güvenini sarsacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işarettir.

Kahve falında pazarda armut görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet eder.

Kahve falında sepette armut görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden armut toplamak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yenileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir