AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden armut almak

Kahve falında ölüden armut almak

Kahve falında ölüden armut almak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden armut almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Kahve falında ölü birinden armut almak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden armut almak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye armut vermek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında armut ve incir görmek rahat bir döneme girileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında armut çekirdeği görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah armut görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yarım armut yemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabani armut görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir