AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı armut görmek

Kahve falında tatlı armut görmek

Kahve falında tatlı armut görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı armut gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tatlı armut görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı armut yemek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut tatlısı görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu armut yemek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında sepette armut görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında armut üzüm görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında armut soymak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor armut görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir